УААВ! | USAP!


Тихі вечорИ в Динамо-Блюз

26 лютого в рамках відкритого фестивалю “Тихі вечорИ” www.festyval.com вперше у Львові відбудеться довгоочікуваний концерт амбіційного київського гурту МОХІТО, який вже добре знаний багатьом львів’янам завдяки низці радіогітів, передусім ліричній доріжці “Продовжую”, відео на яку хлопці презентували наприкінці минулого року.

МОХІТО – освіжаючий коктейль з музичних напрямків, де головним інгрідієнтом є оркестр з двох професійних музикантів, галичанина Юрка і нащадка корейського роду Kodzu, які, маючи значний досвід роботи в різноманітних групах і стилях, вирішили створити проект МОХІТО – новий і незвичний для української музичної сцени.
Все розмаїття вокальних ліній, яке Ви чуєте, а також оригінальні гітарні та басові партії – це Юрко. Сучасний саунд-дизайн, програмування та мікшування здійснюється силами досвіченого саунд-продюсера Kodzu. Третім учасником гурту є універсальний гітарист Женя Махно, який нещодавно приєднався до гурту.

Відкривати концерт буде електронний проект учасників львівських груп So July та Immago під назвою Mangobay, музику якого можна описати як суміш сучасної електроніки з етнічними українськими та індійськими мотивами, хіп-хопом та драм-н-бейсом.

Мохіто в мережі:

www.moxito.com.ua
www.moxito-music.livejournal.com

Послухати IMMAGO:
http://uvrecordings.bandcamp.com/album/telescope

Послухати So July:
http://www.myspace.com/sojuly/

Початок концерту: 20.00
Квитки: 50 грн. (попередній продаж) / 60 грн. (перед концертом)
Попередньо квитки можна придбати тут: http://www.kvytky.ua/ua/event/9712

“Динамо-блюз. Стейк & Музика”
Адреса Львів, вул.Стуса 4
Телефон +38 (032) 275 01 89