УААВ! | USAP!


Найсвіжіші враження

p.tabakov_concert.13.01.10_1

p.tabakov_concert.13.01.10_2

Спішимо поділитися найсвіжішими враженнями від концерту Павла Табакова “Переплетені долі”, який завершився декілька годин тому в театрі ім.М.Заньковецької.

На кожному концерті Павлові вдається перевершувати очікування публіки і цей концерт не став вийнятком. Можливо тому співак зумів стати справжнім улюбленцем львівсьої публіки і без труднощів збирає аншлаги – і сьогодні квитки на обидва концерти були повністю розпродані.

Унікальний вокальний талант Павла проявлявся сьогодні і в колядках, і у рок та поп композиціях, і, навіть, у якості “ритм машинки”. Незважаючи на різножанровість пісень, концертна програма звучала цілісно і гармонійно. Розпочавши з колядок і завершивши піснями із нового альбому, Павло ані на хвилину не втрачав уваги залу.

З цікавинок концерту слід відзначити виконання англомовної пісні “I’ll be with you”, яка є заспівом до наступного альбому виконавця, а також сольне виконання на фортепіано пісні “Відлітай”, які зірвали бурхливі овації публіки.

Усім, хто не мав змоги потрапити на концерт, пропонуємо переглянути аматорське відео Intro композиції, яка відкривала концерт співака.