УААВ! | USAP!


Додаткові роз’яснення

Друзі,

Розуміючи занепокоєння власників квитків, додатково наголошуємо, що гроші через касу Філармонії повертатимуться усім, хто звертатиметься.

Додатковою гарантією такого повернення є факт, що кошти за квитки не переходили і не перейдуть на рахунки організаторів до часу, коли не буде підписано відповідних актів про виконання робіт із розповсюджувачами квитків у касі Львівської Філармонії.

Підкреслюємо, що жодної проблеми з поверненням грошей не має. Це можна перевірити, відвідавши особисто касу Філармонії або зателефонувавши за її номером.

Ми як організатори не відчуваємо жодної тривоги з приводу необхідності повторного продажу квитків на нові дати.

Усі провідні гурти висловили нам свою підтримку! Фестиваль, це унікальна подія за своєю концепцією, тому ми переконані в тому, що він зобов’язаний відбутися.

Ми ж, особливо зважаючи на проінвестовані кошти, маємо велике бажання довести справу до вдалого і успішного результату.

Організатори вже розпочали відповідні перемовини з усіма зацікавленими сторонами щодо визначення нових дат. Ймовірно на наступному тижні досягнемо конкретних результатів.

Усі, хто переміг в конкурсах, зможуть придбати промоційні квитки на нові дати, незважаючи на можливі зміни цінової політики. В силу форс-мажорності ситуації, більш детально буде повідомлено пізніше.

Про розвиток подій ми оперативно інформуватимемо  на сайті.

Дякуємо за розуміння.

ТИХО!

До “Додаткові роз’яснення” зроблено 2 відгуки(ів)

  1. Остап:

    ой, звернення до мене ) дякую )
    бажано його видалити :-р я просив розмістити інформацію на сайті про перенесення фестивалю та інфу для власників квитків 🙂


    дякую ще раз )

  2. Остап:

    ПС: перенесіть при можливості на вихідні, бо посеред тижня якось воно не дуже сприймається…