УААВ! | USAP!


Важливо !!!

Друзі,

Сьогодні, в цей час, ми б мали відкривати перший день фестивалю, натомість змушені повідомляти про перенесення фестивалю на невизначений час.

З часу оголошення карантину і заборони проведення масових заходів, ситуація залишається настільки непередбачуваною, що організатори та партнери фестивалю не вважають за можливе визначення нових дат.

Не бажаючи створювати додаткових незручностей власникам квитків, ми оголошуємо про повне відшкодування вартості усіх придбаних квитків.

Гроші за квитки повертатимуться у касі Львівської Філармонії, вул. Чайковського, 7, телефон 272 10 42. Просимо, не забуваючи про засоби захисту проти поширення вірусних інфекцій, звертатись за поверненням грошей за придбані квитки на протязі двох тижнів, до 15 листопада цього року включно. Зі зрозумілих організаційних причин процедура повернення квитків не може носити безстрокового характеру. Маємо надію, що наданого часу буде достатньо аби власники квитків могли у зручний для себе час відвідати касу Філармонії. Наголошуємо, що відсутність звернення про відшкодування вартості придбаних квитків буде трактуватись як відмова від відшкодування.

Усі, хто переміг в конкурсах, отримають преференції на придбання квитків на нові дати, незважаючи на можливі зміни цінової політики.

Підкреслюємо, що повернення коштів за придбані квитки відбуватиметься у повному обсязі у зручний для вас час до 12 листопада (включно) поточного року.

Довіра прихильників, для нас, як організаторів, набагато важливіша за значні фінансові збитки, які ми несемо у зв’язку із перенесенням фестивалю.

Особливо хочемо подякувати фестивальним гуртам, які висловили нам свою найщирішу підтримку! Окремо дякуємо усім провідним гуртам, які дали обіцянку, що програми, які готувалися спеціально для фестивалю, вперше прозвучать саме на ньому, незалежно від дат на які буде перенесено фестиваль.

Організатори продовжують роботу та перемовини з усіма зацікавленими сторонами щодо визначення нових дат фестивалю.

У міжчасі Фестиваль ТИХО! проводитиме акції поза традиційним фестивальним форматом. Серед іншого, це буде серія невеликих акустичних концертів в клубах Львова “Тихі вечори”, запис та випуск акустичних платівок гуртів-учасників фестивалю, конкурс переспівів пісень гурту Друга Ріка та багато іншого. Буде цікаво!

Про усі новини ви зможете дізнаватися з нашої іменки, а також через електронну розсилку.

Дякуємо за підтримку.

ТИХО!

До “Важливо !!!” зроблено 1 відгук

  1. Остап:

    :-/