УААВ! | USAP!


Фіолетові «Атоми Щастя»

fiolet_atomy.shchastia

Луцький гурт Фіолет презентував нову студійну роботу – міні-альбом «Атоми Щастя», робота над піснями якого тривала з кінця 2012 року.

«Атоми Щастя» об’єднали в собі як речі, які вже тривалий час виконуються «фіолетовими», але так і не отримали студійного звучання, так і абсолютно нові пісні.

Запис відбувався у студії звукозапису Романа Сороки і до співанки увійшло 6 стежин: Я твій, Щось моє, Між нами, Весна, Вагомі слова (за уч. СП), 21 грам.

За словами лідера та вокаліста “фіолетової” команди Сергія «Колоса» Мартинюка: «Нова робота це стилістично логічний і емоційно-надривний підсумок більше ніж трирічного існування ФІОЛЕТу. Прийшла пора дорослішати і робити серйознішу музику. Потрібно багато з чим розпрощатися, для того щоб вирушити в новий політ без зайвого баласту. Ці пісні робили нас такими, якими ми є нині… «Між нами», наприклад. Інші, як «Вагомі слова», демонструють наше прагнення бути гучнішими і надривнішими. Прагнення, на зміну якому прийшло розуміння того, що не все гучне хороше, і далеко не все хороше гучне. Але є «21 грам» – ластівка нової «фіолетової» ери, – пісня, від якої в мене самого мурахи по тілу біжать… До неї хочеться особливої уваги, ставлення та розуміння».

Цього разу до концептуального творення «фіолетових» пісень долучилися інші музиканти – так, пісня «Весна» була подарована лучанам фронтменом гурту «Тартак» Сашком Положинським, а самого Сашка можна почути у звичній стилістичній манері у «Вагомих словах».

До слова, на обкладинці нової студійної роботи «ФІОЛЕТу» музиканти зібрали частину своїх шанувальників та тих людей, хто протягом років існування команди допомагав музикантам у житті та розвитку гурту.

Альбом можна вільно завантажити за цією ланкою.