УААВ! | USAP!


Павло Табаков заспіває разом з «Піккардійською терцією» на ювелійних концертах гурту

Павло Табаков візьме участь у ювілейних концертах легендарної львівської вокальної формації “Піккардійська терція”, яка святкуватиме 20-річчя свого існування 24 вересня у Львівській опері та 29 вересня – у столичному Національному палаці «Україна».

В рамках концертної програми «20 років на сцені «Піккардійська терція» святкує з друзями» Павло заспіває з «піккардійцями» гіт групи Queen It’s A Kind Of Magic та одну з найвідоміших пісень самих «піккардійців» – «Пустельник», в якій поруч з Андрієм Капралем виконуватиме сольну партію, а акомпануватимуть їм одразу два акапельні колективи – «Піккардійська терція» та «Орфей».

– Без вагань прийняв запрошення від «Піккардійської терції», – каже Павло Табаков. – Для мене надзвичайно почесно бути другом цього легендарного українського гурту. Тим паче, що на хітах «Терції» я, можна сказати, вчився. Пригадую, як у коридорах музично-педагогічного училища, а згодом у консерваторії ми наспівували їхні «Пустельник», «Старенький трамвай», «Талісман»… Зрештою, саме на музичній хвилі «Піккардійської терції» починав свій шлях на велику сцену акапельний колектив «Менестрелі», учасником якого я був.

Окрім спільних виступів, на вшанування львівської легенди Павло Табаков також записав переспів одного з гітів «Піккардійської терції» – ліричну пісню «Нехай…». Ця композиція у виконанні Павла увійшла в альбом-шану, що побачив світ до 20-річного ювілею «Терції».

«Пісня «Нехай…» якось особливо підійшла мені за духом, – каже співак. – У моєму трактуванні романтична і глибока поезія Роберта Бернса і чудова музика Ярослава Нудика вийшли більш «приджазованими».

[audio:http://www.uaav.net/multimedia/pavlo.tabakov_nehai.mp3]

Офіційна іменка Павла Табакова: www.pavlo-tabakov.com